perjantai 22. toukokuuta 2015

Viimeisiä viedään

Nyt on lähdön hetki lähellä ja tässä ehkä viimeistä postausta kirjoittelemme.. Tässä hieman kuvia ja tunnelmia viimeisistä päivistä Valenciassa. Rannalla ehdittiin pariin otteeseen käymään ja vesikin oli ehtinyt mukavasti lämmetä.

 Annika:
Viimeisellä viikolla mulle annettiin tehtäväksi laittaa jotain suomalaista ruokaa henkilökunnalle. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin valmistamaan lihapullia, keitettyjä perunoita ja perinteisen ruskeankastikkeen. Palautteen voitte lukea alhaalta.

Nimikin meni melkein oikein :)

 Tiia:
Työharjoittelu Oriossa meni kokonaisuudessaan oikein hyvin. Parempaa paikkaa ja ennen kaikkea parempia työkavereita ei voisi edes toivoa. Erittäin haikein tunnelmin jouduin jättämään hyvästit mukaville työkavereille.. 
Miika:
Nyt on työt loppu Lalolassa! Sanoin kuvailematon fiilis! Työpäivät oli rankkoja ja lähes joka toinen päivä ajattelin, että huomenna minä en enään tuonne mene, mutta loppuen lopuksi mukavaahan tuolla on ollut, vaikka välillä ei kovin ole hymyilyttänyt. Alla oleva kuva kertoo kuitenkin, että ihan mukavaain meillä töissä oli :) Työkaverit oli tosi mukavia ja suurin osa puhui englantia, eli pystyimme ihan hyvin kommunikoimaan. 

Tätä päivää oon odottanut kuukauden, että saan pakata tavarat ja ottaa suunnaksi Suomen! Yhtä kokemusta rikkaampana ja innolla kesää odottaen on hyvä jatkaa! :) Ainakin tietää, mitä osaa Suomessa arvostaa töitä tehdessä! :D Noin tunnin kuluttua olemmekin matkalla lentokentälle ja (vihdoin) matka Suomeen voi alkaa! :)

1 kommentti: