lauantai 16. toukokuuta 2015

Vapaa-aika

Heippa kaikki!
Meille kuuluu oikein hyvää tänne Espanjan auringon alle. Tämä päivitys on meidän vapaa-ajan touhuista (sitäkin meillä töiden ohessa jonkin verran on). Kylmyydestä ei ole tarvinnut paljon kärsiä, kuten alla oleva kuva kertoo.

Lauantaina käytiin vähän rilluttelemassa diskossa. Valitettavasti tuo disko ei ihan vastannut odotuksia... Tiialla seuraavana päivänä töihin meno, siitä ehkä tuo ilme.
Rannallakin on muutamaankin otteeseen ehditty käymään. Tosin Miikan innostus rannalle menosta on nyt nollassa, koska tällä hetkellä hän luo uutta nahkaa kuten käärmeet. Eli Annika ja Miika olivat pari päivää sitten kuin rapuja, ja Tiia iloitsee suunnattomasti hyvin heikosti näkyvistä rajoista..

Käytiinpäs ostamassa pitsaa sillä oletuksella että saa nopeasti ja helposti jotain suuhun pantavaa. Muuten hyvä mutta kämpillä sitten katsottiinkin, että eihän meillä ole uunia.. Kuva kertoo varmaan loput.

 Annika ja Tiia pistäytyivät reissun alkupuolella paikallisessa eläintarhassa. Eläintarha oli todella siisti ja eläimiä pääsi yllättävänkin lähelle, jopa kosketusetäisyydelle makejen kanssa. :) Alapuolella leijona kuningas.

Annika mangusti-ystävien kanssa ja Tiia gorillan kainalossa..

Juomatauolla saimme ihastella ja katsella uteliaita kirahveja :)

1 kommentti:

  1. Näyttävätpä hauskoilta nuo teidän vapaa-ajan touhut :) Varautukaa jo siihen, että täällä on reilut 30 viileämpää kun kotiudutte. PS. hieno selfiekeppi, Miika!

    VastaaPoista